دسترسی به منوها

جهان خلقت بر اساس حوزه‌های مغناطیسی ایجاد شده است

عضویت در خبرنامه

در این مقاله چه می‌خوانیم؟

مریدین معده و طحال به هم مربوط هستند و در عمل مشارکت دارند. تا مرز اندام تحتانی را کنترل می کنند. هر دو مریدین روی دیواره میانی شکم قرار دارند پس حرکات پیچشی مانند هم دارند و طبق این یافته ها، از دیدگاه بیودینامیک این حرکت شبیه مارپیچ می باشد.

مریدین یا نصف النهار معده از ما بین کره چشم و برآمدگی فرو اوربیتال آغاز می شود. چشم ها هم در راس الگوها حرکت مارپیجی شکل دارند. این اندام های حسی توسط مریدین معده که اتفاقا با آن پیوند نیز دارد، از خطوط میانی کنترل روی تنه به اندام حسی چشم کشیده شده است.

سپس مریدین معده سوراخ های داخل معده را در برگرفته و در یک خط صاف و مستقیم تا حاشیه جانبی دهان، ادامه پیدا می کند. این نقطه طبی بر روی ساختاری که نام آن مدیولوس می باشد، قرار دارد. مریدین معده توده ای فشرده و متحرک و عضلانی است. روی مریدین معده نُه عضله با پیچیدگی خارق العاده ای همگرا شده و به داخل آن به شکل مارپیچ حرکت کرده و بازتاب می کند.

مریدین معده داخل موی سر، زیر ستون فقرات به خط وسط بالا و پایین دهان در ناحیه معده و در یک منطقه خط وسط که از ناحیه ناف پهن می شود و تا ناحیه شرمگاهی می رسد. قرار دارد. همچنین این مریدین روی تنه به سمت چشم و نوک پستان حرکت کرده و ساختارهای مرتبطی را می سازد. در واقع اینها ویژگی های یک تابع کاملا بحث شده از مریدین معده را دارد. این نصف النهار همه چیز در مورد پیچش است. پیچی که بیودینامیک را به عضو معده متصل می کند.

نقاط مریدین معده

این نقطه را سی و ششمین نقطه مریدین بدن می گویند. که گاها آن را به این نام می بینید: « ST 36 » یا معده 36.

نقاط مریدین معده قدرت گوارش بدن انسان را تنظیم می کنند.

حتما می دانید که منبع بسیاری از بیماری ها معده است. یکی از بیماری هایی که با معده در ارتباط است دیابت می باشد که بر اساس طب سنتی چینی، با افزایش آتش معده دیابت فعال می شود. پس اگر مریدین معده در تعادل باشد دیابت بروز نمی کند. به عبارتی برای درمان دیابت می بایست نقاط مریدین معده را مورد بررسی قرار داده و به تعادل برسانیم.

 

روش پاکسازی مریدین معده

  1. یک روش پاکسازی مریدین معده استفاده از روش طب سوزنی است. که می بایست زیر نظر درمانگر انجام شود.
  2. روش دیگر سوجوک درمانی است که نیاز به دانستن مهارت و به کار بردن روشهایی است فرد متخصص برایتان شرح می دهد.
  3. روش دستی برای پاکسازی مریدین معده توسط درمانگر : تمام نقاط روی ساق پا، اجزا و سیستمی هستند که پا را به صورت داخلی می چرخانند و زمانیکه درمانگر، پای یک بیمار را که به پشت خوابیده را با انگشت شست روی شکم (نقطه 36 یا مریدین معده) و بعد روی نقاط 37، 38 و 39 می چرخاند، دستها به تاج استخوان درشت نی نزدیک می شوند به طوری که ضربدری حرکت می کنند و با اعمال فشارهایی که درمانگر به انگشت شست پا وارد می کنند. و تا جایی که درمانگر تشخیص دهد این روش و روش های دستی دیگر مانند این را برای پاکسازی و به تعادل رساندن مریدین معده به کار می برد.
  4.  یک روش خانگی و رایگان برای پاکسازی مریدین معده که همه افراد می توانند خودشان انجام دهند. آشامیدن آب است. متخصصان طب سنتی آشامیدن آب با دمای خنک را اشتها آور، هضم کننده غذا میدانند که به محکم شدن بافت الیاف معده کمک می کند. ولی اگر آبی که می نوشیم بسیار خنک باشد می تواند برای بدن مضر هم باشد. این اهمیت دارد که آب را به مقدار لازم و با دمای مناسب بنوشیم.

نوشیدن آب گرم برای پاکسازی معده و حتی برای مواردی چون رفع عفونت های حلق و ریه، بهبود اسپاسم روده ها، رفع تشنگی کاذب بسیار مفید است. ولی مصرف مداوم و زیاد آن برای معده مضر بوده و باعث ضعف و سستی مریدین معده می گردد.

آب ولرم نسبت به آب گرم بهتر بوده و موجب پاکسازی معده و تحریک داروی مسهل و رفع اسهال و استفراغ می گردد.

نوشیدن مقداری آب ولرم به صورت ناشتا، می تواند معده را پاک کند و اخلاط لزج و غلیظ آن را کاهش دهد. ولی مراقب باشید مقدار زیادی آب ولرم را به صورت ناشتا مصرف نکنید چرا که باعث ضعف مریدین معده می گردد.

 

طب فشاری و پاکسازی مریدین معده

گاهی افراد دچار گاز، نفخ و سایر ناراحتی های گوارشی می شوند اما این ناراحتی ها در افرادی که معده حساس دارند بیشتر ظاهر می شود و می بایست درمان گردند. طب فشاری نوعی از طب چینی است که در درمان نفخ و گاز و درد معده و سایر بیماری ها کمک می کند.

طب فشاری به ترشح گاز معده کمک می کند. و در درمان سایر بیماری های گوارشی مانند درد معده و یبوست بسیار مفید است.

نقاط و خطوط طب فشاری در سرتاسر بدن قرار دارند این نقاط همان مریدین ها هستند که به مسیرهای انرژی حیات معروف می باشند.

هر نقطه مریدین یا هر نصف النهار به عضوی خاص در داخل بدن مربوط است و هر نقطه طب فشاری به دلیل موقعیتش در طول نصف النهار نام گذاری شده است.

در یک مقاله، محققان اثرات طب فشاری را روی بیش از 60 بیمار همودیالیزی مبتلا به یبوست انجام دادند. در طول دوره مطالعه، بیماران 3 بار در هفته و به مدت یک ماه از خدمات طب فشاری استفاده کردند و از این تحقیق برداشت شد که تحریک نقاط مریدین معده باعث شد گازهای معده راحت تر آزاد شوند و روده عملکرد بهتری پیدا کند.

در روش طب فشاری با تحریک نقاط مریدین از طریق ماساژ درمانی به تسکین و التیام گازهایی که در سیستم گوارش گیر افتاده اند و کاهش نفخ کمک می شود. و بادها آزاد می شوند. همچنین نقاط طب فشاری بر معده ، روده ها و سایر اندام های شکم تاثیر می گذارند تا دستگاه گوارش را به تعادل و سلامتی برسانند.

 

مریدین معده یا همان ST36 بر اندام های زیر اثر می گذارد:

  • اندام های فوقانی شکم
  • سیستم عصبی پاراسمپاتیک
  • مثانه
  • کیسه صفرا
  • طحال

 

منابع:

https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/stomach-meridian

https://www.imna.ir/news/262836/%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D8%A8-%D9%88%D9%84%D8%B1%D9%85-%D9%85%D8%B9%D8%AF%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *