دسترسی به منوها

جهان خلقت بر اساس حوزه‌های مغناطیسی ایجاد شده است

عضویت در خبرنامه

در این مقاله چه می‌خوانیم؟

این مقاله بر اساس یافته‌ها و گفته‌های دکتر حمیدرضا طاهری یگانه، پدر علم بیورزونانس ایران نگارش شده است.

به زبان ساده و خودمانی، بیورزونانس علمی‌ست که با امواج مغناطیسی بدن سروکار دارد. وقتی اندام‌ها و سلول‌های بدن بیمار می‌شوند، امواج الکترومغناطیسی آن‌ها دچار تغییر می‌شود. در علم بیورزونانس تغییر امواج مغناطیسی سنجیده شده و تلاش می‌شود تا آن‌ها به شکل و حالت اصلی خود بازگردند. درنتیجه، شاهد ارتقای سلامت فرد خواهیم بود.

عوارض بیورزونانس

استفاده از دستگاه‌های بیورزونانس به منظور تشخیص امواج الکترومغناطیسی بدن هیچ‌گونه عوارضی ندارد و مناسب همه‌ی افراد جامعه می‌باشد. علاوه بر آن، به عنوان یک روش تشخیص‌دهنده و کمک‌کننده، بیورزونانس در تمامی بیماری‌ها، چه بیماری‌های روحی‌-روانی و چه بیماری‌های جسمی نقش دلگرم‌کننده و امیدوارکننده‌ای دارد. بیورزونانس در جهت ارتقای سلامت افراد هیچ‌گونه محدودیتی ندارد. در مواردی که علوم کلاسیک قادر به کمک نیستند هر از گاهی و بنا به شرایط شخص مراجعه‌کننده این دانش می‌تواند مثمر ثمر واقع شود.

دکتر بیورزونانس

همان طور که می‌دانید، ما باید اختلالات را از ریشه حل کنیم. کوتاه کردن شاخه‌های بیماری یا همان علائم آن فایده‌ای ندارد؛ ما باید به ریشه‌ی مشکلات هجوم بیاوریم. ما در بیورزونانس تلاش می‌کنیم تا منشأ اصلی بیماری‌ها را پیدا کنیم. درنتیجه، هیچ‌گونه عوارضی دامن‌گیر ما نشده و سروکله‌ی گزینه‌ی پیشگیری نیز پیدا می‌شود! مجموعه‌ی استفاده از دستور‌العمل‌های تغییر سبک زندگی، سنجش تأثیرات مغناطیسی بر روی فرد و شخصی‌سازی تشخیص‌ها، به معنای خداحافظی با عوارض خواهد بود. از آن گذشته، آموزش شیوه‌های پیشگیری نیز می‌تواند به افراد کمک کند تا گرفتار بیماری نشوند.

پدر علم بیورزونانس در ایران

دکتر حمیدرضا طاهری یگانه بعد از سال‌ها تجربه در زمینه‌ی علم بیورزونانس در کشور روسیه، این علم نوین و مدرن را وارد کشورمان کردند و پدر علم بیورزونانس در ایران به شمار می‌روند. ایشان که در زمینه‌ی این دانش تجربیات فراوانی دارند، هم‌اکنون با کمال صمیمیت مشغول آموزش و خدمت‌رسانی به هموطنان عزیزمان هستند.

ریشه‌ی علمی بیورزونانس

ریشه‌ی بیورزونانس به یکی از مسائل فیزیک به نام رزونانس برمی‌گردد. رزونانس برای بسیاری از رشته‌های علمی مفید بوده و به شکل عجیبی توضیح و توصیف آن آسان می‌باشد. وقتی دو ارتعاش هم‌فرکانس به هم می‌رسند، یکدیگر را تشدید می‌کنند. این فرآیند درست مثل امواج دریا می‌ماند. وقتی دو موج دریا در یک جهت به هم برخورد می‌کنند، بزرگتر می‌شوند. کلمه‌ی رزونانس نیز به معنای همین تشدید می‌باشد.

کاربرد رزونانس در موسیقی

در موسیقی نیز رزونانس یا همان تشدید کاربرد فراوانی دارد. هر کدام از تارهای گیتار در فرکانس مشخصی صدا تولید می‌کنند. سپس صدا وارد بدنه‌ی ساز شده و بر اثر برخورد با امواج ایجاد شده توسط بدنه که با صدای تار هم‌فرکانس است، تشدید رخ می‌دهد. هم‌چنین مبحث رزونانس در صداسازی خوانندگان نیز‌ تاثیر زیادی دارد.

دانش استفاده از امواج چیزی‌ست که امروزه توجه دانشمندان بسیاری را به خود جلب کرده است. امواج دارای خاصیت‌های فراوانی هستند. از میان خواص امواج، دو ویژگی وجود دارد که کاربردهای فراوانی دارند:

1. تشدید یا همان رزونانس خودمان باعث تخریب می‌شود.

2. تشدید یا رزونانس به ما کمک می‌کند تا حضور یا عدم حضور موردی مهم را تشخیص دهیم.

خواص مهم امواج به چه دردی می‌خورند؟

دانشمندان از این خواص امواج استفاده می‌کنند تا زندگی انسان‌ها را بهبود ببخشند. به عنوان مثال، در صنعت برای پیدا کردن ترک لوله‌های گاز و نفت، فرکانس‌هایی ویژه را فرستاده و رزونانس(تشدید) دریافت می‌کنند. سپس می‌توانند تشخیص دهند که در طول لوله ترک‌ وجود دارد یا نه. اگر پاسخ بله بود، می‌توانند تشخیص دهند که ترک‌ها به چه اندازه‌ای هستند.

همچنین در کارخانه‌ها با استفاده از امواج، لوله‌ها را تمیز کرده و به جنگ رسوبات می‌روند. یعنی امواج رسوبات را به درون لوله‌ها می‌فرستند و سپس شرایطی پیش می‌آید که رسوبات تخریب و تخلیه می‌شوند.

حالا فرض کنید که دانش رزونانس و تکنولوژی امواج وجود نداشت. آن وقت، باید برای پیدا کردن یک ترک کوچک، صدها کیلومتر لوله را بررسی می‌کردند. یا برای تمیز کردن لوله‌ها هزینه‌های هنگفتی را متحمل می‌شدند. چرا که باید کارخانه را تعطیل کرده، لوله‌ها را درآورده و به صورت دستی لوله‌ها را تمیز کنند.

رزونانس در خودروها و هواپیماها

استفاده از رزونانس در خودروها و هواپیماها

از دیگر کاربرد‌های آشکار شاخه‌ی رزونانس می‌توان به دیاگ خودرو و هواپیما اشاره کرد. برای تشخیص مشکلات موتور، به خودرو یا هواپیما یک دستگاه کوچک را متصل کرده، امواج مختلف را فرستاده و میزان تشدید(رزونانس) موتور را اندازه‌گیری می‌کنند.

واژه‌ی بیورزونانس از کجا می‌آید؟

به محیط‌های علمی همچون پزشکی، کشاورزی و دامداری، زمینه‌های بیولوژیکی می‌گویند. وقتی از امواج و مبحث رزونانس در این محیط‌ها استفاده می‌کنند، نام بیورزونانس را به کار می‌برند. یعنی از ترکیب اسم بیولوژی و رزونانس، بیورزونانس حاصل می‌شود. پس بیورزونانس اسم عجیب‌غریبی نیست. وقتی از خواص امواج و مقوله‌ی رزونانس در محیط‌های بیولوژیکی همچون پزشکی، کشاورزی و دامداری استفاده می‌کنند، نام بیورزونانس را به زبان می‌آورند.

بیشتر بخوانیم : تاریخچه بیوالکترونیک و بیورزونانس

کشورهای پیشتاز در علم بیورزونانس

آلمان و روسیه، دو کشور پیشتاز در زمینه‌ی فناوری بیورزونانس به شمار می‌روند. به دو دلیل، سایر کشورها به گرد پای روسیه و آلمان نمی‌رسند:

1. این دو کشور در زمینه‌ی مهندسی و ساخت دستگاه‌های مرتبط با بیورزونانس تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای را ساخته و معرفی کرده‌اند.

2. روسیه و آلمان در زمینه‌ی متد‌های تشخیص و ارتقای سلامت با استفاده از دانش بیورزونانس پیشرو واقع شده‌اند.

آینده‌ی بیورزونانس

البته به یاد داشته باشید که این دانش خیلی جا دارد. در کشورهایی همچون روسیه و آلمان و حتی در تمامی کشورها بیورزونانس در حال پیشرفت است. همواره بسیاری از افراد در تلاش هستند تا آگاهی‌های بیشتری را در جهت پیشرفت این دانش کسب کنند.

ما اعتقاد داریم که بیورزونانس بخش مهمی از پزشکی آینده را تشکیل خواهد داد. توانایی‌ها و قابلیت‌های بیورزونانس می‌توانند در پزشکی آینده بسیار سودمند واقع شوند. بنده در تلاش هستم تا در قالب این مقاله به زبان ساده دانش بیورزونانس را شرح داده و اهمیت آن در زمینه‌ی پزشکی و سلامت انسان‌ها را یادآور شوم.

لویی دو بروی، دانشمند و فیزیکدان فرانسوی

بیورزونانس چیست؟

دانشمند و فیزیکدانی فرانسوی به نام لویی دو بروی یک قانون کلی و اثبات شده را کشف کرد: تمامی مولکول‌های اجسام و تمام سلول‌های گیاهی و جانوری دارای ارتعاش هستند. این ارتعاشات که ارتعاشات طبیعی نامیده می‌شوند، از جنس الکترومغناطیس هستند. پس جریانات الکتریکی و مغناطیسی می‌توانند بر روی این ارتعاشات تأثیر بگذارند.

این ارتعاشات طبیعی از لحاظ علوم فیزیک و ریاضی قابل اثبات هستند. یعنی می‌توان طول موج و فرکانس آن‌ها را محاسبه کرد. البته این امواج بسیار ظریف و سخت‌محاسبه هستند. با این حال، در طول صد سال گذشته، دانشمندان بزرگی از آمریکا، آلمان و روسیه برای ثبت این امواج روش‌های متعددی را طراحی کرده‌اند.

کتابخانه‌ی الکترونیکی امواج

در دهه‌های اخیر، دانشمندان با استفاده از کامپیوتر‌ها و تکنولوژی‌های نوین کتابخانه‌ی الکترونیکی بزرگی را گردآوری کرده‌اند. این کتابخانه شامل اطلاعاتی از امواج تمامی اعضای بدن، تمامی میکروب‌ها، هورمون‌ها و حتی تراوشات مغزی می‌شود. این را هم بگویم که تراوشات مغزی بر اثر احساسات، استرس و اضطراب خود را بروز می‌دهند.

در سال‌های ابتدایی، فرکانس حدود 99 بیماری شناسایی شده بود. همان طور که گفته شد، این مقدار در حال حاضر بسیار افزایش یافته است. به طوری که فرکانس حدود 170 نوع تومور شناسایی و در کتابخانه ثبت شده است. هر زمان که یک بیماری بروز پیدا کرده است، سازمان فضایی مسکو که یکی از مشتری‌های همیشگی دانش بیورزونانس محسوب می‌شود، فرکانس آن بیماری را به دست آورده و ذخیره کرده است. به طور مثال زمانی که بیماری ابولا در جهان فراگیر شد، فرکانس مربوط به این بیماری در کتابخانه یا همان بانک اطلاعاتی ثبت شد.

کتابخانه‌ی الکترونیکی امواج

حالا این امواج چه هستند؟

همان طور که در ابتدای مقاله گفتیم، بنیان علم بیورزونانس منطبق بر الکترومغناطیس سلولی می‌باشد. به زبانی ساده، سلول‌های یک عضو بدن میدان الکترومغناطیسی به‌خصوصی را ساطع می‌کنند. اگر سلول‌های آن عضو سالم باشند، عدد امواج الکترومغناطیسی‌شان با عدد ذکر شده در کتابخانه‌ی امواج یکی می‌شود. اما اگر سلولی ناسالم و بیمار باشد، مقدار تغییر کرده و هشداری در جهت بیماری‌ست. زیرا فرکانس مربوطه با فرکانس سالم در تناقض است. خلاصه که با استفاده از دانش بیورزونانس و مقایسه‌ی فرکانس سلولی، روند تشخیصی بهتر و جامع‌تری پدید می‌آید.

البته فراموش نکنید که سلول‌های هر کدام از اعضای بدن فرکانس منحصربه‌فرد خودشان را دارا هستند و رزونانس هر عضو با اعضای دیگر تفاوت دارد. برای مثال، ارتعاش سلول کبد با ارتعاشات سلولی عضوی مانند کلیه متفاوت می‌باشد.

نگاهی دوباره به معنای رزونانس

همان طور که قبل‌تر اشاره کردیم، در فیزیک قانونی به نام تشدید یا رزونانس وجود دارد. طبق این قانون، وقتی دو ارتعاش هم‌فرکانس با هم برخورد می‌کنند، شدت موج افزایش می‌یابد. اگر ما موجی را به جسم ارسال کنیم که با ارتعاش طبیعی آن جسم هم‌فرکانس باشد، پدیده‌ی تشدید یا رزونانس باعث لرزش فیزیکی آن جسم می‌شود.

در کتاب‌های فیزیکی برای توصیف این مسئله از داستان مشهور تخریب پل بر اثر رژه‌ی سربازان استفاده می‌کنند. در این داستان، فرکانس پایکوبی سربازان با فرکانس پل یکی شده و در نتیجه، پل بر اثر رزونانس تخریب می‌شود. چرا که موج رژه و موج ارتعاش پل با هم یکسان بوده و این دو با هم برخورد می‌کنند. سرانجام رزونانس شکل گرفته، شدت موج افزایش یافته و پل تخریب می‌شود. به همین جهت محاسبه‌ی فرکانس رزونانس سازه‌ها در علم مهندسی سازه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است. اگر محاسبه نشود که فرکانس باد چه مقدار بوده و خدایی نکرده با فرکانس ارتعاشات سازه یکسان شود، یک باد می‌تواند سازه را تخریب کند!

معنای رزونانس

چگونه از دانش بیورزونانس در جهت ارتقای سلامت انسان‌ها استفاده می‌شود؟

به مرور زمان دستگاه‌هایی طراحی شد که در آن‌ها طول موج تمامی اعضای بدن تعریف شده است‌. این دستگاه‌ها قادر هستند تا فرکانس‌های مشخص اندام‌ها یا میکروب‌ها را وارد بدن کنند و از بازدریافت ارتعاشات، وجود یا عدم وجود رزونانس را در بدن مشخص نمایند. پدید آمدن چنین دستگاهی تحول عظیمی را در امر تشخیص اختلالات بدن به وجود آورد. جهت روشن‌تر شدن مطالب برایتان یک مثال می‌زنم: فرض کنید ما فرکانس کبد سالم را به بدن فرد ارسال می‌کنیم. اگر رزونانسی در صفحه‌ی مانیتور دستگاه مشاهده شد، مشخص می‌شود که کبد سالم است. چرا؟ چون فرکانس کبد شخص حتماً با فرکانس کبد سالم ارسالی یکی بوده که رزونانسی رخ داده.

به بیان دیگر، اگر طول موج کبد شخص با طول موج کبد سالم تفاوتی داشته باشد، رزونانسی رخ نداده و مشخص می‌شود که کبد شخص دچار مشکل شده است. به همین ترتیب می‌توانیم وجود یا عدم وجود میکروب‌ها را در بدن متوجه شویم. با توجه به کمبودهایی که در تشخیص آزمایشگاهی وجود دارد، متد بیورزونانس در زمینه‌ی تشخیص عفونت‌ها و کشف محلشان می‌تواند کمک‌کننده واقع شده و به پزشکان عزیز یاری برساند.

بیورزونانس، یک تکنولوژی بی‌خطر

از طرف دیگر نباید فراموش کرد که بالغ بر هفتاد درصد از بیماری‌های افراد ناشی از تخریب سموم میکروب‌ها در بدن می‌باشد. ما می‌توانیم با تشخیص دقیق‌تر، شانس ارتقای سلامت بیمار را چند برابر کنیم. علاوه بر آن، در روش‌های تشخیص بیورزونانس هیچ‌گونه حرکت تهاجمی انجام نمی‌پذیرد. نه خونی گرفته می‌شود و نه محلولی بدمزه به بیمار خورانده می‌شود!

در روش‌های تشخیص بیورزونانس هیچ‌گونه حرکت تهاجمی انجام نمی‌پذیرد.

فقط کافی‌ست بیمار میله‌ای را به دست بگیرد که به کامپیوتر متصل است. پزشک وسیله‌ای شبیه به اتود را بر روی یکی از انگشتان بیمار فشار می‌دهد و فرآیند تشخیص بدون هیچ دردسر و با سرعتی باورنکردنی به پایان می‌رسد. وجود یا عدم وجود رزونانس در نمایشگر دستگاه به نمایش درآمده و با دقتی مثال‌زدنی قابل بررسی خواهد بود.

در حدود یک ساعت، اسکن کاملی از کل اعضای بدن انجام می‌پذیرد. همچنین در بیورزونانس می‌توان علت بیماری‌ها را نیز تشخیص داد که در نوع خود شگفت‌انگیز است.

جایگاه بیورزونانس در دنیای پزشکی

مجموعه‌ی دستگاه‌های بیورزونانس می‌تواند در کنار دیگر دستگاه‌های آزمایشگاهی مانند سونوگرافی، دستگاه‌های اسکن و آنالیز بیمارستانی، یک مکمل بی‌نظیر باشد. یک مکمل که بسیاری از کمبودهای موجود در بیمارستان‌ها را از بین می‌برد. حالا منظورمان از کمبود‌های بیمارستان‌ها چیست؟ اکثر روش‌های تشخیصی کلاسیک و قدیمی آزمایشگاهی بر اساس کمیت و تشخیص تغییر اندازه‌ی فیزیکی اندام‌ها کار می‌کنند. به عنوان مثال دستگاه‌های سونوگرافی‌ و سی‌تی‌اسکن تغییر حجم اعضای بدن، غده یا کیست را نشان می‌دهند. وظیفه‌ی آزمایشگاه‌ها نیز میزان تغییرات بیولوژیکی خون، ادرار و مدفوع می‌باشد.

جایگاه بیورزونانس در دنیای پزشکی

برخلاف روش‌های تشخیص کلاسیک، بیورزونانس از لحاظ کیفیت اندام‌ها را بررسی می‌کند و به عنوان یک متد تشخیصی، جای خالی آن در بیمارستان‌ها به شدت احساس می‌شود. برخی از عفونت‌ها از لحاظ ارقام و اعداد در خون و ادرار یافت نمی‌شوند و درون بافت عضو، حضور موضعی دارند. در زمینه‌ی چنین عفونت‌هایی، متد‌های تشخیص کلاسیک بی‌اثر هستند. با این حال، بیورزونانس در این زمینه کمک‌کننده واقع خواهد شد. چرا؟ چون امواج می‌توانند از هر جایی عبور کنند، حتی از استخوان‌ها و غضروف‌ها که خونی در آن‌ها جریان ندارد.

دو نکته‌ی مهم در رابطه با متدهای تشخیص بیورزونانس

1. متدهای تشخیص و ارتقای سلامت بیورزونانس، در موارد اورژانسی و شکستگی نمی‌توانند کمک خاصی بکنند.

2. بیورزونانس در تشخیص آلرژی‌ها جایگاه مهمی دارد. دستگاه‌های بیورزونانس در زمینه‌ی انجام تست‌های آلرژیکی، سریع و قدرتمند بوده و از لحاظ راحتی کار فوق‌العاده هستند.

کاربرد بیورزونانس در زمینه‌های دیگر

دستگاه بیورزونانس vegetative nerve resonance test-vrt می‌تواند در بسیاری از زمینه‌های پزشکی کمک‌کننده واقع شود.

دندانپزشکی و جراحی‌های مختلف

برخی از اوقات، بیمار به ماده‌ای که پزشک یا دندانپزشک در جهت پروتز یا پرکردن از آن استفاده می‌کند، آلرژی دارد. با استفاده از دستگاه‌های بیورزونانس و با انجام تست‌های ساده می‌توان به راحتی تشخیص داد که بیمار به ماده آلرژی دارد یا خیر.

اگر از این امکانات استفاده شود، پزشکان می‌توانند با نهایت اطمینان ماده‌ی مناسب را برای بیمار انتخاب کنند و دیگر نیازی به حدس‌زدن نخواهد بود.

کاربرد بیورزونانس در دندانپزشکی و پر کردن دندان

روانپزشکی

بیورزونانس علاوه بر حوزه‌ی پزشکی، در زمینه‌ی روانشناسی نیز کاربرد دارد. تغییر در فرکانس مغز انسان یکی از علت‌های تعیین‌کننده در بروز بیماری‌های روحی و روانی به حساب می‌آید.

طبق آمار، 40 هزار پزشک و روانپزشک در سرتاسر دنیا از شیوه‌های بیورزونانس استفاده می‌کنند. این آمار نشان می‌دهد که بیورزونانس در دنیای امروز در حال گسترش است و می‌تواند به علم پزشکی و همین‌طور روانپزشکی کمک شایانی کند.

چرا متد بیورزونانس ناشناخته است؟

متد بیورزونانس در میان پزشکان ایرانی چندان شناخته شده نیست اما طبق آمار داده شده در بند قبلی، این دانش در دنیا طرفداران زیادی دارد. دکتر حمیدرضا طاهری یگانه به همت دانشگاه پلی‌تکنیک امیر کبیر، در پژوهشکده‌ی سلامت الکترونیک، مرکز تحقیقات و توسعه‌ی بیورزونانس را تأسیس کرده‌اند. هم‌اکنون پزشکان زیادی در زمینه‌ی یادگیری بیورزونانس و انجام تحقیقات فعال هستند.

دانشگاه پلی‌تکنیک امیر کبیر

از سوی دیگر، اگر بخواهیم از لحاظ کاربری عمومی بیورزونانس را زیر ذره‌بین ببریم، این دانش در ده سال اخیر رشد چشمگیری داشته. همان طور که قبل‌تر گفته شد، ما در بیورزونانس به کامپیوترهای قدرتمند و تراشه‌های ریز احتیاج داریم. چنین تکنولوژی‌هایی در دهه‌ی اخیر توسعه داده شدند. خیلی از افراد بیورزونانس را شبه‌علم یا دروغ علمی می‌نامند. با این حال، نیاز به هیچ بحث جدل‌آمیزی نیست. سلول‌ها بر اساس قوانین فیزیک ارتعاشات الکترومغناطیسی دارند و تا ابد با طول موج و فرکانسی مشخص به ارتعاشات خود ادامه خواهند داد!

دکتر حمیدرضا طاهری یگانه کیست؟

دکتر حمیدرضا طاهری یگانه در سال 1997 میلادی و در مسکو فعالیت خود را در زمینه‌ی دانش بیورزونانس آغاز کرد‌ند. هم‌اکنون ده سال می‌شود که ایشان دانش بیورزونانس را وارد ایران کرده‌‌‌اند و در کشورمان مشغول آموزش و کمک به هموطنان عزیزمان هستند.

دکتر طاهری یگانه در کشور روسیه و در شهر مسکو دارای مطب بوده و یکی از اعضای مراکز دانش‌بنیان سازمان فضایی روسیه به شمار می‌روند. ایشان نماینده‌ی رسمی و علمی مجموعه‌ی آرتمیدا در ایران هستند؛ سازمان پروفسور الکساندر کودایف، مخترع دستگاه بیورزونانس که حق تولید این دستگاه را در اختیار دارد.

4 پاسخ

  1. باسلام وتشکر از مقاله پربار شما.
    دوتا سوال دارم.
    1- اپراتور دستگاه بیو رزونانس باید حتما پزشک باشد یا پیراپزشک هم میتواند تشخیص یا درمان را انجام دهد.
    2-در کدام مراکز درمانی کشور ،این دستگاه نصب شده و مدت و هزینه آموزش چقدر است.
    تشکر

    1. سلام و عرض ادب خدمت استاد گرامی جناب آقای دکتر طاهری یگانه
      آغاز بهار طبیعت و سال نو بر شما مبارک باد.
      جسارتا آقای دکتر بنده نزدیک 30 سال است که دکترای علوم آزمایشگاهی دارم و در دانشگاه فیزیولوژی اعصاب و غدد تدریس می کنم .آیا از نظر قانونی راهکاری وجود دارد که بنده بتوانم تخصص بیورزونانس را بگیرم سپاسگزار خاهم بود جنابعالی بنده را بعنوان دانشجو بپذیرید .ضمنا جهت استحضار اینجانی دکترای مدیریت آموزش عالی را هم دارم.

  2. با سلام و احترام
    ذکر موارد بهبودی و شاید مشاهده کلیپ تاثیرگدارتر باشد . چه نوع بیماریهایی تا کنون با این روش درمان شده اند؟

  3. سلام علیکم ، از مطالب مطروحه و مفید شما بسیار ممنونم. آرزوی توفیق روز افزون برای حضرتعالی و تیم همراه دارم . من دیسک گردن دارم ظاهراً مهره های ۴و۵ و همچنین ۶و۷ چسبیده و پنجه های دستم قدرت نداشته و عضله دست بویژه عضله شصت به تحلیل رفته است. سئوال من اینست آیا روش بیورزونانس برای من مفید به فایده است یا خیر ؟ اگر پاسخ مثبت است آدرس را اعلام تا خدمت برسم . ممنونم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *